Kezdőlap

Üdvözlünk

Üdvözlünk benneteket a Delicate Vanília és Kakaó világában. Létrehoztunk egy magyar és ugandai közösséget, hogy bepillantást nyerj az igazi vanília és kakaó világába. Már többször jártunk Ugandában beszerző körúton, majd kitaláltuk, hogy megalapítjuk itteni irodánkat és elhozzuk meked az egyik legjobb minőségű bourbon vaníliát és kakaót. Ez a mi szenvedélyünk és szeretnénk ha megismernéd eme édes fűszer világát.

Magunkról

IMG_1277

Cégünk már 7. éve szolgálja ki a legnagyobb cukrászdákat, üzemeket, sütödéket, éttermeket, csokoládé manufaktúrákat eltérő típusú vaníliarúddal. Jelenleg a legnagyobb vanília rúd választékot tudjuk kínálni Magyarországon elérhető áron. Büszkék vagyunk arra, hogy Ugandai Bourbon vaníliarúdunk már Dél-Amerikában, az USA-ban, Franciaországban és Angliában is egyre népszerűbb és lehetünk beszállítói külföldi cégeknek.

Termékek

Először fűszerekkel kezdtük, majd rájöttünk mi a szenvedélyünk. Így lettünk vaníliarúd beszállítók és most már termelők, felvásárlók és feldolgozók. Főbb termékeink a Bourbon vaníliarúd, kakaóbab és kávé Ugandából. Portfóliónk kiterjed további vanília termékekre, melyeket importálunk Madagaszkárról, Pápua Új-Guíneából. Ha szereted az eredeti és különleges termékeket, ízleld meg ezt a világot. Szállítunk világszerte és Európában gyors határidővel.