Rólunk

Rólunk

Üdvözöllek a Delicate.hu oldalon.

Cégünk, a Gourmet Spice Kft, illetve annak tulajdonosai immáron több, mint 7 éve szolgálja ki a minőségi magyar cukrászdákat, gyárakat, feldolgozó üzemeket, sütödéket.

Azért jöttünk létre, azért hoztuk létre ezt a céget, mert számunkra a vanília rúd, vanília termékek, nem csupán üzlet, ez egy szenvedély. Ezt a szenvedélyt és üzletet ötvöztük, hogy a lehető legmagasabb minőségű, prémium termékeket tudjuk előállítani és eljuttatni vevőinknek.

Ugandában terem a világ egyik legjobb minőségű vaníliája, melynek vanillin tartalma magas. Jellegzetes csokoládés illata van, mely jellemez minden ugandai terméket, a vaníliát, kakaót és kávét is.

2 éve kiléptünk a Magyarországi piacról és elkezdtük forgalmazni termékeinket az Európai Únióban, és a nagyvilágban. Létrehoztuk cégünket a Delicate Vanilla & Cocoa Ltd. Ugandában, ahol saját magunk szerezzük be a nyersanyagot és dolgozzuk fel.

Így a Delicate márkanév már eljutott Brazíliába, az Egyesült Államokba és az EU számos országába. Remélhetőleg minél több helyen meg tudunk jelenni.

Cégünk elsősorban nagykereskedelemmel foglalkozik. Ez magában foglalja az 1-50kg, valamint a 100kg-os, illetve tonnás, és konténeres szállítást is.

Kiskereskedelmi kiszereléseink webáruházunkon keresztül érhető el a www.fuszerboltom.hu oldalon.

Termékeink többek között:

Ugandai vaníliarúd, vanília őrlemény, Ugandai kakaóbab és kakaótermékek, valamint a legmagasabb minőségű ugandai Bugisu kávé.

Madagaszkári vaníliarúd, vanília őrlemény, valamint importálunk vaníliát Pápua Új-Guineából és Mexikóból.

Termékskálánk folyamatosan bővűl, ahogy ezt vevőink is megkívánják.

Amennyiben érdekel a vanília világa,és szeretnél minőségi vaníliatermékeket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Gourmet Spices Kft.

Delicate & Vanilla Cocoa Ltd.

Zöld Vaníliarúd

Ugandai Farmerekkel

Vanília Ültetvény